SELAMAT MENJALANI PEPERIKSAAN UPSR

8:20 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Hari ni bermulanya peperangan besar bagi adik-adik, anak-anak kita. Hari ni, paper first untuk UPSR. Doakan yang bebaik untuk adik-adik, anak-anak anda, bagilah sokongan moral dan dorangan kepada mereka.

Untuk anak didik teacher tersayang, Syifaa Dania dan Irfan, do your best, ingatlah apa teacher dok beletiaq kat hampa selama ni, yang berbuih teacher dok ajaq, dok pesan. Teacher doakan yang bebaik ja untuk hampa. All the best ! May you pass with flying colors...

UPSR, 2017, flying colors, good luck wish, all the best, sekolah rendah, doa yang bebaik, untuk anak, untuk adik,
Google


UPSR, 2017, flying colors, good luck wish, all the best, sekolah rendah, doa yang bebaik, untuk anak, untuk adik,
Google

I love you both !


You Might Also Like

3 comments

  1. Cepat2!!! Hari ni LAST!! Jemput join Giveaway di blog Tengkubutang.com yea.. mana tahu ada rezeki menang apa-apa hadiah kan... kalau tak minat hadiah.. jemput join sekadar support contest di blog TB tu ke.. boleh...? heeee.. thank you.. i love you.. =) jom meriahkan lagi contest ni disamping boleh dapat trafik dari peserta-peserta yang join untuk blogwalking.. =)..

    Kepada yang dah join.. Terima kasih sangat-sangat... semoga Allah murahkan rezeki korang.. Aamiin..

    http://www.tengkubutang.com/2017/08/tengkubutang-6-million-pageview-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. all the best buat anak-anak upsr :)

    ReplyDelete
  3. anak saudara suami ada upsr, pt3 dan spm... tahun ni semua periksa...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored