SEMBANG GEGURL .:. iCOLORIS GALAXY CONTACT LENS

9:06 AM

Assalamualaikum. Holla ~

Sapa rabun tapi malas pakai spek ?? Sapa rasa nak jugak mata dia warna-warni masa raya ni. Wajiblah nak nampak glam habis kan. MZ rabun dan kadang rasa malas nak pakai spek, sudahnya MZ pakai contact lens. Bebaru ni MZ beli satu brand contact lens ni dan MZ memang suk sangat. Selesaaaaaa

Dah la tu, pakai dalam kadar jangka masa yang lama pun, ianya tidak merengsa gatal. Tak payah nak titik eye more bagai, memang selesa sampai MZ pun lupa sebenarnya MZ tengah menggunakan contact lens aka kanta lekap.

Dalam banyak-banyak brad yang MZ gunakan, MZ rasa brand i-Coloris ni paling sesuai dengan mata MZ. Dan disebabkan itu, MZ repeat sekali lagi untuk membelinya. Yang ni MZ beli di Tesco (U) Sungai Petani. Jauh tak MZ pi semata-mata untuk mendapatkan kanta lekap i-Coloris ni. Sedap punya pasal, jauh pun MZ pi.


Pada kali pertama, MZ telah membeli kanta lekap berwana ungu, dalam takut-takut MZ beli jugak. Yelah, membayangkan kulit Asian pakai kanta lekap ungu, mesti sadis kan. Alangkah terkejutnya MZ, sebab warna ungu tu sangat sebati dengan anak mata MZ yang berwarna koko dan menampakkan seolah-olah anak mata MZ berwarna hitam penuh. Cantik ! Maunya MZ tak berkenan.

MZ ada kongsikan sebelum ni tips membeli kanta lekap mengikut pilhan hati MZ. Boleh baca dekat SINIIII hokey.


Bausch + Lomb Bio True, Bausch + Lomb Renu, multi purpose solution, works like your eyes, cecair mata, selesa, comfotable, kanta lekap, contact lens, cara menggunakan, cara memakai, cara menjaga, i-coloris, sungai petani, tesco

Bausch + Lomb Bio True, Bausch + Lomb Renu, multi purpose solution, works like your eyes, cecair mata, selesa, comfotable, kanta lekap, contact lens, cara menggunakan, cara memakai, cara menjaga, i-coloris, sungai petani, tesco

Bausch + Lomb Bio True, Bausch + Lomb Renu, multi purpose solution, works like your eyes, cecair mata, selesa, comfotable, kanta lekap, contact lens, cara menggunakan, cara memakai, cara menjaga, i-coloris, sungai petani, tesco


Haaa... ni warna hazel, tapi design dia lain sikit dari yang warna ungu tu. Yang warna ungu tu dah guna, so tak boleh nak snap dah design dia. Kebanyakkan gambar sekarang memang MZ gunakan yang ungu tu, kekadang yang hazel ni. So, check out lah gambar MZ bebanyak dekat IG atau FB atau kat sini.

You Might Also Like

6 comments

  1. Ala.. teringin juga nak pakai kanta lekap tapi tak selesalah.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. kalo malas nak pakai spek dan takut nak tekap lens, sila melasik mata kita yee., hehe2

    ReplyDelete
  3. chupp, mana entri psl cerita seram russia tuu, dh dilit erk? huhu2

    ReplyDelete
  4. Mna gmbar pkai lens purple tuuu..
    Nk tengok

    ReplyDelete
  5. wow miamor skarang pakai contacts colour2.. nak tengok nak tengok mata purple !!

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored