Tudung Aidijuma Giveaway by Anies

10:24 PM

Tudung Aidijuma Giveaway by Anies


Tudung Aidijuma Giveaway by Anies // Giveaway pertama bulan September.. 







Dulu tak pernah terlintas pun nak pakai tudung Aidijuma ni... sebabnya, dia ada brand, so mind set cakap, mesti mahal.. mana tau, satu hari tersinggah depan kedai Aidijuma dekat Mydin MITC.. tengok harga, RM10.. *eh.. macam sama ja yang aku dok beli.. corak pun cantik...* since then, memang terpaut dengan Aidijuma.. kerap pulak membeli lepaih tu... heee.. bak kata orang tetua, tak kenal maka tak cinta....

Kalau nak join jugak, klik banner nan comel tu naaa...

You Might Also Like

17 comments

  1. Good luck, semoga rezeki berpihak kepada Siti Nurzarifah, inshaaAllah.. ;-)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum....
    alhamdulillah...
    terima kasih krn sudi support & join...
    insya allah ada rezeki pasti tak ke mana ;-)
    all the best ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam....
      Sesama... in sha allah ~~ ^_^

      Delete
  3. akak orang melaka ea?? good luck kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lah.. orang Penang lah Zizie..

      Thank you ~

      Delete
  4. tq for this sharing!!! yayac dari BW UZU ...BW sini....yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

    http://www.yayacendana.com/2015/09/kaio-studio-photographer-videographer.html

    tq.... :)

    ReplyDelete
  5. Good luck. Singgah dari segmen yg sama

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2015/09/tudung-aidijuma-giveaway-by-anies.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored